söndag 31 juli 2011

Sverige i täten vad...

Sverige i täten vad...att stödja bojkott av Israel ekonomiskt.

Sverige i täten vad gäller att ekonomiskt stödja bojkott av Israel. Mycket intressant uppställnig från NGO-monitors. Jag skäms över mitt land.

lördag 30 juli 2011

Terrorism mot Norge fel - mot Israel förståelig enligt Norges ambassadör i Israel.

Norge betraktar till skillnad från EU inte Hamas som någon terrororganisation, tvärtom får de generösa bidrag av Norge.

Norges ambasadör i Israel säger i en intervju att terrordåden mot israeliska civila är förståeliga så länge Israel inte sluter fred med Hamas o Fatah mfl.

En fråga varför går inte Norge genast med på sin terrorists krav så de inte riskerar fler terrordåd? De skulle ju vara förståeliga eftersom de inte gått med på de tidigare kraven eller hur?

Läs här en utmärkt sammanfattning av hela den norska antisemitiska röran, Dagen innan det avskyvärda massmordet på AUF:s lägerö hade de en orgie i antisemism där, "bojkotta Israel" o stöd för politiska partier o terrororganisationer som har utrotandet av alla världens judar som en av de främsta punkterna i sina officiella program, var ämnet.

måndag 11 juli 2011

PA kids' TV: Jaffa, Tiberias and Haifa are in "my country Palestine" - PMW Bulletins

PA kids' TV: Jaffa, Tiberias and Haifa are in "my country Palestine" - PMW Bulletins

Ja vad säger man om detta?

Det är i och för sig ingen nyhet men en bra påminnelse om vad såväl Fatah som Hamas är ute efter. De följer sina partiprogram. Detta är inte något som liknar de svenska socialdemokraternas klausul om avsättande av monarkin här hemma.

Hur kan Europas politiker o media vara så blinda?