onsdag 19 augusti 2009

Aftonbladet=Antisemitbladet




http://www.aftonbladet.se/kultur/article5652583.ab


Israels UD är rasande, ambassadören skäller ut vår regering, kanske kallar de hem honom.

Samtliga israeliska tidningar gör stor sak av det hela, den israeliska bloggosfären kräver tom att AB skall lägga fram oberoende bevis eller ställas inför rätta.

Tur att vi har framförallt Sydsvenskan men även Svenskan. I övrigt verkar det vara tyst förutom DN som försvara det hela, som en demokratisk rättighet o fördömer Israels reaktion.

http://blogg.sydsvenskan.se/snallposten/2009/08/17/antisemitbladet/?refresh=true

http://blogg.svd.se/ledarbloggen?id=15105

Jag skäms o tänker på alla svenskar bosatta i Israel.

På Sapere Audes Blogg finns det en kommentar som uppmanar till insamling för en rättegång om inte Antisemitbladet kommer med opartiska bevis för sina PÅSTÅENDEN.


Det här är ju som sagt en modern version av urgamla myter om judar. Sällan har jag sett något så grovt som det här i Sverige, aldrig annat än de mest nazistiska pamfletterna möjligen.

Jag har misslyckats med lånken till Sapere Aude ni får klistra istället.

http://www.sapereaude.se/blog/?p=4607


2 kommentarer:

  1. Faktiskt har en del av de mest vänsterinriktade tidskrifterna också publicerat en hel del osannolikt grova grejer (Proletären o liknande) - nidbilder i stil med nazisternas, med kroknästa judar avbildade med penningpåsar under armen. Oerhört obehagligt och pinsamt för oss som nation!

    SvaraRadera
  2. Jo jag har sett dessa och blivit illa berörd.

    Men jag har blivit lika illa berörd av vissa högerextrema bloggars o tidningars karikatyrer på araber. Där har det inte varit muslimer det gällt även om man låtsats det utan araber och de är mycket lika de de du nämner i bland kanske samma bild fast som sagt aanvänd för att hetsa mot araber.

    SvaraRadera