onsdag 30 juni 2010

SEA:s nyhetsbrev i dag Samvetsfrihet - I have the right to my opinion!

Jag har inte så mycket att säga annat än att jag håller med och har skrivit under manifestet.

Läs vidare på http://www.samvetsfrihet.se/


Tanke, åsikts o religionsfrihet mm måste tillhöra alla.



2 kommentarer:

  1. Nu är detta kanske fel forum men jag ville ändå uppmärksamma:HETERO HATETS DAG;den 28/8

    Heterohatets Dag


    2010-08-28
    heterohatsyfteprogramkontaktpress
    Kika in i Heterohatsarkivet!!2010 infaller Heterohatets Dag Lördagen den 28:e augusti.

    Heterohatets Dag är en antiheterosexuell högtidsdag som sedan sedan 2007 firas i hela världen. Dagen är instiftad av Göteborgs Queerinstitut som också ansvarar för det lokala högtidlighållandet.

    2010 är ett valår, vilket även påverkar firandet av heterohatet. Parlamentarismen är en fiende vi tyvärr inte blir av med genom att ignorera. Istället bör vi noga överväga hur vi effektivast bekämpar heterofascisterna. Alliansen utgör idag det största hindret för mänsklighetens lycka och måste utmanövreras från reellt politiskt inflytande. Alla som röstar på alliansen är straighta.

    Länge leve transmilitansen
    Allt åt alla - död åt alliansen!

    Kolla in vårt program som växer fram här

    http://heterohat.kamplust.se/

    Kommentar:Jag stödjer starkt jämligheten mellan könen.Kan man göra annorlunda om man har en 7årig Pippilångstrump?Men de här qeer feministerna har "flippat ut"FULLSTÄNDIGT..

    SvaraRadera
  2. Hej Observer

    Det är nog inte helt fel forum.

    Jag är inte feminist, däremot är jag för jämlikhet, dvs att såväl karlar som fruntimmer bedöms efter sina meriter och inget annat.

    De som vill leva ut sin sexualitet på annat vis än majoriteten får gärna göra det om deras samvete tillåter, men vi andra har rätt till det samhälle vi byggt upp sedan urminnes tider, de måste acceptera att de är en minoritet blan många andra.

    Hur tror du det skulle låta om det startades ett "de hemarbetandes förbund" som började kräva att alla skall hata de ickehemarbetande? OBS den hemarbetande jag tänker på är faktiskt min son.

    SvaraRadera