söndag 2 januari 2011

Det muslimska Alexandrias nyårshälsning till de kristna ickearaberna.

Tvåtusen församlingsbor deltog i en nyårsmässa i Alexandria, Säkerhetsfolket som bevakade kyrkan drogs tillbaka en timme innan bilbomben exploderade. Många led martyrdöden, än fler skadades. När de kristna inte stod ut med muslimernas triumferande trampande på kroppsdelar samt skanderande av muslimska slogans var dock säkerhetspolisen där snabbt för att arrestera dem o skydda muslimerna.


Läs en utförlig artikel om händelseförloppet här, jag undrar om något av bakgrunden kommer att nämnas i PK-media.
 

5 kommentarer:

  1. Svensk media är ju så väldigt rädda för att trampa muslimer på tårna. Man kan verkligen spekulera i orsaken till det?

    SvaraRadera
  2. Man ska vara tolerant säger PK – media – eliten (tolerans fascister) och många kristna. Var i Bibeln står det att man ska tolerera ondska? Folk som ej inser att Islam är ondska måste vara dumma eller onda. Ingen kan idag påstå att jag visste eller förstod ej.

    SvaraRadera
  3. När skall präster och pastorer tala mera om den förföljelse som kristna får utstå i muslimländerna?
    Det verkar som om det är viktigare för präster och pastorer att vara politiskt korrekta.

    SvaraRadera
  4. Hej Imse.

    Jo nog kan man spekulera. Jag har kommit till resultatet att det nog till stor del är "-68ornas" fel eller förtjänst. De allierade sig tidigt med PLO som ju på den tiden betraktades som en sekulariserad vänsterrörelse o väl var det också. Många av dessa revolotionära unga studenter kom sedan snabbt in i den mediala maktapparaten samt politiken. TT fylldes av dem o sedan dess har våra medias rapportering om MENA-länderna vad gäller dels Israel o dels de kristnas situation varit mycket vinklad o enögd.

    Dessutom passar revolotionär marxism som hand i handske med den efter världsherravälde traktande islamska ideologin.

    De inhemska svenska kristna samfunden med svk i spetsen är dessvärre fyllda av dessa uppfattningar de med 68orna finns där också, samt liberalteologin o det är en högst osalig soppa.

    SvaraRadera
  5. Hej Marissa.

    De 68:0r jag nämnde i svaret till Imse finns i kyrkorna också eller har i vart fall påverkat dem liksom resten av samhällets syn.

    Liksom galenskaperna om att Islams gud är den samme som vår GUD, samt detta att islam skulle vara "fredens religion".

    Alltså är det tyst. Det är liksom de kristna därneres eget fel att de förföljs. Eller så är man bara fega.

    Och visst är allt vårt fel vi har ju ännu inte omvänt oss eller underordnat oss islam, vi besegrade dem vid Wiens portar. Spanien återerövrades, likaså Balkan. Hemskt!

    Rätt fantastiskt egentligen att vi skall ha dåligt samvete över ca 100 års kolonisation av vissa muslimska länder samt att Frankrike o England styrde delar av det fd Ottomanska imperiet i några årtionden. MEN inte klaga över de århundranden Bulgarien, Rumänien, Grekland, fd Joguslavien lydde under sagda Ottomanska Imperium.

    SvaraRadera