onsdag 24 november 2010

Den politiska korrektheten krackelerar allt mer, nu Expressen

Intressant ordval, i artikeln. "en grupp internationella jihadistiska terrorister"


Artikeln i sin helhet finns här


Åtminstone kvällstidningarna verkar börja vakna och kalla saker vid deras rätta namn.


Hoppingivande, Sverige blir kanske åter en stat med yttrandefrihet.

6 kommentarer:

  1. Åtminstone så långt som att rätt citera en källa från "ett uttalande från det belgiska åklagarämbetet"

    Du är sannerligen en blå-gul optimist, Anneli: "Sverige blir kanske åter en stat med yttrandefrihet". Sagt samma dag (24/11) som Sveriges grundlag underordnas EU:s och Lissabonfördraget...

    SvaraRadera
  2. Hej Dag eller god morgon eller vad det nu är.

    Utan optimism överlever man inte, det är där den stora faran med islamsk ideologi ligger. Varför har deras länder aldrig utvecklats eller kommit med några bodrag till det mänskliga samfundet utom då O som de stal av hinduerna.

    Om EU är den stora skökan så får vi leva med det, det är i så fall ingen längre tidsperiod.

    SvaraRadera
  3. På tal om EU-skökan. Jag tycker Sverige-skökan med okontrollerad mass invandring är väl beskriven i Hesekiel 16. Nedan ett litet utdrag.
    Heskiel 16: 32-34
    32 Du var som en äktenskapsbryterska, som tar främmande män i stället för sin äkta man. 33 Åt alla andra skökor måste man ge gåvor, men du gav gåvor åt alla dina älskare och mutade dem, för att de skulle komma till dig från alla håll och bedriva hor med dig. 34 När du bedrev hor, gjorde du tvärtemot vad andra kvinnor gör. Ingen sprang efter dig för att bedriva hor, och du betalade i stället för att få betalning. Så bakvänt handlade du.

    SvaraRadera
  4. Hej Bo. Jag borde ha hälsat dig välkommen till bloggen tidigare. Du är varmt välkommen.

    Jag hoppas du inte tar detta jag skrev ovan dubbeltydigt. För dina citat ur Den Heliga Skriften är ju ytterst talande, skrivna på väggen snarast.

    SvaraRadera
  5. Tack Anneli,
    Mitt jobb som lots i Port Louis är oregelbundet med långa stunder av väntan på fartygs ankomst eller avgång. Under dessa långa väntetider så läser jag ”blogs” om/från Sverige, för att ej tappa kontakten med moder Svea.

    SvaraRadera
  6. Hej Bo

    Man behöver ett ankare. Förr var det brev med långa mellanrum. Nu kan man använda nätet. Felet med nätet är kanske att det går så fort, men samtidigt behöver man inte leva "i en påse" som jag gjorde vid några besök i SSSR o den enda svenska informartionskällan var "Norrskensflamman:)

    SvaraRadera