tisdag 8 december 2009

Delat Jerusalem föreslås av samtliga EU:s utrikesministrar

Jag har inte sett några svenska medier ta upp detta ännu men Jerusalem Post skriver en informativ artikel om det.

Våra utrikesministrar underlättar inte precis möjligheterna att få palestinierna till förhandlingsbordet. De har ju länge haft sin linje klar och den har ju bekräftats av Obama och nu EU att sitter vi bara här och vägrar förhandla så får vi så småningom allt vi vill ha, inklusive Israels utplåning genom omvärldens försorg.

Bildt fick inte igenom sin hårda linje, man påpekade faktiskt att judarna borde ha tillgång till sin heligaste plats.

Jag skäms över att vara medborgare i Sverige och EU!

2 kommentarer:

  1. Israels utrikesminister verkar ju vara vettig. Du kan ju alltid flytta dit om kriteriet på att vara stolt över sitt land enbart ligger i händerna på ett politiskt ämbete

    SvaraRadera
  2. Det funderar jag starkt på-

    Numera skäms jag ver Sverige och imte minst över vår utrikesminister och resten av regeringen samt åklagare och polis.

    Det är inte enbart det har senaste utspelet från minister Bildt, som väl egentligen är regeringens starke man och grå eminens.

    Det betydligt viktigare är att samtliga ovan nämnda inte gör ett knäpp åt skanderane i demonstrationer att "gasa alla judar" samt Kaybar, Kaybar" (Kaybar var muslimernas första masslakt av manliga judar, kvinnorna gkordes till sexslavar, barnen tvångsislamiserade om de var tillräckligt cackra påjkarna mördades eller förslavades.

    Åklagare och polis har inte gjort ett dyft åt detta och regering, media och allmänhet har hållpt tyst.

    Oppositionen varav en fd utrikesminister, sam fd ministern om nuvarande statsministerkandidaten o hennes socialistkollega kamrat Ohly har deltagit i det demonstrationer fär llt detta skett.

    Jag skäms över det land min farssläkt kan spåras via dokument sedan tidigt elvahundratal och antagligen funnits seedan urminnes tider.

    SvaraRadera