fredag 20 november 2009

Varför ljuger hedersdoktor Gardell?

Jag förstår inte vart Svt och Jonas Gardell vill komma, om de är ute för att misskreditera den romerskt katolska kyrkan, så borde de begripa att det går att visa vad som hänt. Det är inte så att ord står mot ord utan det finns bevis.

Bland annat det "tillstånd" Gardell visade upp i TV, som visade sig vara en pressackreditering till en påvlig audiens.

Så ointelligenta kan väl inte ens Svt och Gardell vara att de kan missta sig så grovt, hur mycket de än önsketänker, eller räknar de med att vara sådana auktoriteter i Sverige att de blir trodda, vad Vatikanen än säger eller bevisar?

Läs Stockholms Katolska Stifts genmäle här


Uppdatering:


Jonas Gardell verkar skylla på alla utom sig själv och vidhåller att det fanns ett tillstånd som dragits tillbaka.Producenten hade bara gett honom fel tillstånd att visa upp i sändningen.

1 kommentar:

  1. Katolska kyrkan förklarar sig sakligt och trovärdigt, precis som man kan förvänta sig. Stackars lille Jonas däremot trasslar in sig i sina lögner, men påstår ihärdigt att det är de andra som ljuger. Projektion brukar det kallas inom den psykologiska vetenskapen.

    Jag är inte förvånad. Detta beteende går helt i linje med Gardells övriga verksamhet.

    Skuggan fortsätter att falla mörk över de aningslösa akademiker som utnämnde denne lille omogne spoling till hedersdoktor.

    SvaraRadera